Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق آخرین آپدیت سایت ترانسفر مارکت، ارزش کاپیتان های اول و دوم تراکتور نسبت به قبل کاهش پیدا کرده ولی کاپیتان سوم این تیم با افزایش قیمت مواجه شده است

سایت ترانسفر مارکت یکی از معتبرترین سایت ها در ارزش گذاری بازیکنان و تیم هاست. سایتی که براساس معیارهایی مختلفی مثل سن و عملکرد بازیکنان ارزش آن ها را حدودی تخمین می زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسانه طرفداری قصد دارد هر روز یکی از تیم های لیگ برتری را به صورت دقیق و با داده های ترانسفر مارکت بررسی کند. بعد از بررسی پرسپولیس، سپاهان، استقلال و فولاد، نوبت بررسی تراکتور است.

به گزارش طرفداری، تراکتور بعد از پرسپولیس، استقلال و فولاد، چهارمین تیم با ارزش ایرانی در سایت ترانسفر مارکت است و ارزش این تیم در سایت ترانسفر مارکت 9.75 میلیون یورو ارزیابی شده است.

ارزش بازیکنان تراکتور

طبق آمار سایت ترانسفر مارکت به ترتیب احسان حاج صفی با 1.1 میلیون یورو، پیمان بابایی با 650 هزار یورو، مهدی تیکدری با 650 هزار یورو، محمدرضا خانزاده و سعید واسعی با 600 هزار یورو، به ترتیب 5 بازیکن برتر تراکتور از لحاظ ارزش گذاری هستند.

ارزش بازیکنان تراکتور در سایت ترانسفر مارکت به شرح زیر است:

نام بازیکن ارزش در ترانسفر مارکت 1- احسان حاج صفی 1.1 میلیون یورو 2- پیمان بابایی 650 هزار یورو 3- مهدی تیکدری 650 هزار یورو 4- محمدرضا خانزاده 600 هزار یورو 5- سعید واسعی 600 هزار یورو 6- اکبر ایمانی 550 هزار یورو 7- محمد عباس زاده 550 هزار یورو 8- هادی محمدی 550 هزار یورو 9- محمدرضا اخباری 400 هزار یورو 10- میثم تیموری 400 هزار یورو 11- حمید بوحمدان 350 هزار یورو 12- محمد قادری 350 هزار یورو 13- محمد مهدی قنبری 300 هزار یورو 14- میلاد فخرالدینی 250 هزار یورو 15- محمد مسلمی پور 250 هزار یورو 16- حبیب فرعباسی 250 هزار یورو 17- محمد خرم 250 هزار یورو 18- اشکان دژاگه 200  هزار یورو 19- مسعود شجاعی  200 هزار یورو 20- امین اسدی 150 هزار یورو 21- محمد جواد مولایی 75 هزار یورو 22- سجاد قلی بیگلی 50 هزار یورو 23- رضا سیف احمدی 25 هزار یورو 24- ابولفضل پورشیخ 25 هزار یورو بازیکنانی که ارزشمند تر شدند؛ جهش 325 هزار یورویی مهدی تیکدری

طبق ارزیابی سایت ترانسفر مارکت، ارزش 14 بازیکن این تیم نسبت به آپدیت قبلی افزایش پیدا کرده است.

بیشترین میزان افزایش قیمت مربوط به مهدی تیکدری است که با یک افزایش 325 هزار یورویی مواجه شده است.

نکته جالب توجه این است که دومین بازیکنی که بیشترین افزایش قیمت را دارد، سعید واسعی است. واسعی در این فصل فقط در 3 بازی برای تراکتوری ها به میدان رفت و 260 دقیقه پیراهن این تیم را پوشید و پس از آن با محرومیت مواجه شد.

البته قابل ذکر است بخش عمده ای از افزایش قیمت واسعی به دلیل درخشش با پیراهن تیم پیکان است.

نام بازیکن ارزش قبلی ارزش فعلی احسان حاج صفی 1 میلیون یورو 1.1 میلیون یورو پیمان بابایی 450 هزار یورو 650 هزار یورو مهدی تیکدری 325 هزار یورو 650 هزار یورو محمدرضا خانزاده 550 هزار یورو 600 هزار یورو سعید واسعی 300 هزار یورو 600 هزار یورو اکبر ایمانی 325 هزار یورو 550 هزار یورو محمد عباس زاده 300 هزار یورو 550 هزار یورو هادی محمدی 450 هزار یورو 550 هزار یورو محمدرضا اخباری 200 هزار یورو 400 هزار یورو میثم تیموری 150 هزار یورو 400 هزار یورو محمد قادری 100 هزار یورو 350 هزار یورو محمد مسلمی پور 100 هزار یورو 250 هزار یورو حبیب فرعباسی 175 هزار یورو 250 هزار یورو امین اسدی 125 هزار یورو 150 هزار یورو بازیکنانی که از ارزش آن ها کم شده است؛ سقوط 200 هزار یورویی اشکان دژاگه

شش بازیکن تبریزی ها با کاهش قیمت روبرو شدند.

در این لیست نام دو کاپیتان این تیم هم به چشم می خورد. اشکان دژاگه که روزگاری در ولفسبورگ 5 میلیون یورو ارزش داشت، اکنون طبق آخرین آپدیت سایت ترانسفر مارکت، یک سقوط 200 هزار یورو دیگری داشته و در حال حاضر 200 هزار یورو می ارزد.

مسعود شجاعی که این فصل با فراز و نشیب های زیادی روبرو شده و حتی در مقطعی هدایت این تیم را هم به عهده گرفته، با کاهش 150 هزار یورویی قیمتش مواجه شده و اکنون 350 یورو ارزش دارد. مسعود هم روزگاری که در اوساسونا بازی می کرد، 4 میلیون یورو ارزش داشت.

نام بازیکن ارزش قبلی ارزش فعلی میلاد فخرالدینی 325 هزار یورو 250 هزار یورو محمد خرم 300 هزار یورو 250 هزار یورو اشکان دژاگه 400 هزار یورو 200 هزار یورو مسعود شجاعی 350 هزار یورو 200 هزار یورو رضا سیف احمدی 50 هزار یورو 25 هزار یورو

 

بیشتر بخوانید:

فیل و فنجان، با ارزش ترین بازیکنان استقلال

احمد نوراللهی با ارزش ترین بازیکن پرسپولیس، مهدی ترابی در رتبه دوم

پیام نیازمند با ارزش ترین بازیکن سپاهان، محبی پشت سر پیام

پاتوسی با ارزش ترین بازیکن فولاد؛ فرشاد احمدزاده و کولیبالی در جایگاه بعدی

 

اخبار داغ 

آرمان رمضانی از پرسپولیس جدا شد / رسمی خوش و بش فرهاد با بازیکنان در مراسم معارفه / گزارش تصویری دختر جوان مچ علی دایی را در یک کافه لاکچری گرفت + فیلم ۲ بازیگری که در حق علی انصاریان نامردی کردند / سام درخشانی گفت منچستریونایتد همچنان بی شکست در بازی های خارج از خانه فصل 2020/21 لیگ برتر انگلیس محمد بن سلمان به دنبال خرید 30 درصد از سهام اینتر

منبع: طرفداری

کلیدواژه: هزار یورو 250 هزار یورو ارزش ترین بازیکن سایت ترانسفر مارکت هزار یورو محمد احسان حاج صفی پیمان بابایی افزایش قیمت هزار یورویی میلیون یورو اشکان دژاگه مهدی تیکدری سعید واسعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۳۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید

صادرات محصولات کشاورزی ایران در پایان سال گذشته به ۶.۲ میلیارد دلار رسید که عراق با سهم ۳۱.۵ درصدی در رتبه اول واردات از ایران و امارات و روسیه با سهم ۱۱.۹ و ۸.۳ درصدی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته افزایش ۸.۳ درصدی در وزن و رشد ۱۹.۴ درصدی در ارزش داشت‌، این در حالی است که واردات محصولات کشاورزی از لحاظ وزنی و ارزشی به ترتیب ۱.۱ و ۵.۶ درصد کاهش یافته است.

تراز وزنی تجارت بخش کشاورزی نیز ۵.۳ درصد بهتر شده و تراز تجاری ارزشی از منفی ۱۳.۲ میلیارد دلار به منفی ۱۱.۱ میلیارد دلار رسیده است. تراز تجاری وزنی در دوره مذکور از منفی ۱۷.۴ میلیون تن به منفی ۱۶.۵ میلیون تن رسیده است.

موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی در گزارش خود اعلام کرده است که به طور میانگین ارزش هر کیلوگرم کالای صادراتی بخش کشاورزی با رشد ۱۰.۳ درصدی از ۶۷ سنت در سال ۱۴۰۱ به ۷۴ سنت در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است، در حالی که ارزش هر کیلوگرم کالای وارداتی بخش کشاورزی با کاهش ۴.۵ درصدی از ۷۳ سنت در سال ۱۴۰۱ به ۷۰ سنت در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

هندوانه، سیب، گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی، سیر و پیاز ۵ قلم عمده صادراتی ایران از لحاظ وزنی، و پسته، سیب، خرما، گوجه‌فرنگی و شیرخشک ۵ قلم عمده صادراتی ایران از لحاظ ارزشی در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

همچنین ذرت دامی، دانه سویا، گندم، جو و کنجاله سویا ۵ قلم عمده وارداتی از لحاظ وزنی و ذرت دامی، دانه سویا، روغن نباتی، برنج و کنجاله سویا ۵ قلم عمده وارداتی به لحاظ ارزشی در این دوره هستند. نکته قابل توجه این گزارش، کاهش واردات وزنی و ارزشی گندم به میزان ۴۳.۳ و ۵۰.۲ درصد، برنج ۳۷.۲ و ۳۸.۲ درصد و شکر به میزان ۴۲.۶ و ۳۰.۳ درصد بوده است که حکایت از کاهش وابستگی به این اقلام اساسی است.

در این گزارش تاکید شده است که در سال ۱۴۰۲ عراق با سهم ۳۸.۶ درصدی، نخستین مقصد صادراتی کالاهای کشاورزی ایران بوده و امارات با سهم ۱۴.۵ درصدی در رتبه دوم و ۸ کشور باقیمانده هر کدام با سهم‌های کمتر از ۱۰ درصد در رتبه‌های بعدی ۱۰ کشور اول قرار داشتند. به عبارت دیگر از نظر مقداری بیش از ۸۸ درصد صادرات کالاهای کشاورزی به کشورهای عراق، امارات، روسیه، افغانستان، پاکستان، ترکیه، هند، ترکمنستان، عمان و آذربایجان انجام شده و سهم سایر کشورها تنها ۱۱.۹ درصد بوده است.

بر اساس این آمار، از نظر ارزشی نیز عراق با سهم ۳۱.۵ درصدی در رتبه اول و امارات و روسیه با سهم ۱۱.۹ و ۸.۳ درصدی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

همچنین کشورهای پاکستان، افغانستان، هند، چین، ترکیه، ترکمنستان و آذربایجان در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند و در مجموع بیش از ۸۳ درصد کالاهای صادراتی ایران از نظر ارزشی به مقصد این ۱۰ کشور بوده است.

در سال ۱۴۰۲، از لحاظ وزنی امارات متحده عربی ۳۶.۷ درصد، ترکیه ۱۴.۳ درصد، روسیه ۱۱.۶ درصد، انگلستان ۷.۸ درصد و هلند ۵.۴ درصد در واردات بخش کشاورزی ایران سهم داشته‌اند.

همچنین از لحاظ ارزشی امارات ۳۲.۹ درصد واردات بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است، پس از آن کشورهای ترکیه با ۱۴.۸ درصد، هند ۷.۴ درصد، روسیه ۷ درصد و انگلستان با ۵.۷ درصد سهم از واردات کشاورزی ایران در رتبه‌های دوم تا پنجم قرار گرفتند.

کد خبر 749641

دیگر خبرها

  • بازیکن استقلال مسافر پاریس شد!
  • حقوق روسای اتحادیه اروپا چقدر است؟
  • حمایت بازیکن استقلال از زنان پرسپولیسی؛ احترام واجب است! + عکس
  • بسته یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از لبنان
  • ستاره پی‌اس‌جی در خطر از دست دادن یورو 2024
  • تساوی آلومینیوم و فولاد در اراک؛ شاگردان ویسی همچنان در لبه پرتگاه
  • رفع کمبودهای حوزه آب برای توسعه صنعت و کشاورزی خراسان شمالی
  • اشاره فرناندز به احتمال جدایی‌اش از منچستریونایتد
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • کاپیتان یونایتد: باید بخواهند تا اینجا بمانم!